Produktmeny

Om AHB

AHB er forkortelsen for Auto Handel Bedarf, eller «bilsalgsmateriell» som det betyr på norsk. Virksomheten ble etablert i 1984 ved Köln og Düsseldorf i Tyskland og vi startet midt på nittitallet i Norge. Fra 1997 har vi drevet som eget norskregistrert AS som skatter i Norge.

Vi er merkeuavhengige og representerer slik sett en viktig del for innovasjon i et stadig mer bundet marked. Ved sentrallageret er det produksjonslinjer for silketrykk og ferdiggjøring av en rekke produkter.

Forretningsideén fra starten av har vært å tilby bransjerelevante produkter til motorbransjen, også i små volum og til gode priser for alle. Gjennom nisjeorientering har vi nettopp større forståelse for bransjen en andre generelle tilbydere har.

Ved å handle samlet for alle de land vi er etablert i får vi bredde og volum nok til å kunne tilby dette til hensiktsmessige priser også i det relativt begrensede norske markedet.

Vårt lager i Drammen har til enhver tid mye på lager av forbruksmateriell og produkter som bransjen trenger levert raskt. Og vi har jevnlige biler mellom førstelinjelageret der og andre/tredjelinjelager i Köln.

Vi kan og levere større volum eller prosjektløsninger med eller uten kundetilpasning, til gode priser gjennom direkte fabrikkordre.

Bilsalgmateriell AHB… har profesjonelle løsninger for bilbransjen i Europa.

Til toppen